Ο ιδρυτής

Όραμά της είναι η διάδοση της ευεξίας και της καλής διάθεσης μέσω του γέλιου και του χορού σε όλο τον κόσμο.
Η Ελένη Κοντοράβδη γεννήθηκε στη Γλυφάδα και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια μεθόδων τεχνικών γέλιου και ιδρυτής της μεθόδου «Laughter Experience». Από μικρή ηλικία ένιωσε μία ιδιαίτερη έλξη για τις τέχνες και τον πολιτισμό, διοχετεύοντας όλη της τη δημιουργική ενέργεια στο χορό και το θέατρο κάτι που συνεχίζει να κάνει έως και σήμερα.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Κάτοχος πτυχίου από το τμήμα “Διοίκησης Οικονομίας, Επικοινωνίας, Πολιτιστικών και Τουριστικών μονάδων” με ειδίκευση στη Μουσειολογία, στη Μουσειογραφία και το Σχεδιασμό Εκθέσεων. Το 2017 πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια «Ευεξίας Γέλιου» από το Laughter Wellness Institute (www.laughterwellness.org), δημιουργός του οποίου είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής, εκπαιδευτής και σύμβουλος, Sebastien Gendry.

Επίσης είναι πιστοποιημένη συντονίστρια «Ευεξίας Γέλιου» (Laughter Wellness) αλλά και συντονίστρια «Yoga Γέλιου» (Laughter Yoga) από την Βασιλική Σκρέκου. Παράλληλα, ασχολείται επί σειρά ετών με το Θεατρικό εργαστήρι Γλυφάδας, με μαθήματα φωνητικής, με σεμινάρια προβολής πολιτιστικής κληρονομιάς και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 2016 συνεργάζεται με το σύνδεσμο ξένων γλωσσών EUROPALSO ως Συντονίστρια Ευεξίας Γέλιου και σύμβουλος EUROPALSO σε πάνω από 90 κέντρα ξένων γλωσσών ενώ παράλληλα συμμετέχει σταθερά, σε διοργανώσεις και συνέδρια προάγοντας τη σημασία του γέλιου σε ομάδες μαθητών δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου καθώς και σε γονείς. Άρθρα της, έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό PARENTS 2016 - 2017 ενώ έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές μέσα από τις συνεντεύξεις της και στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9.

To 2016 – 2017 πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μία σειρά σεμιναρίων γέλιου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη στο πλαίσιο σεμιναρίων "ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ" της ειδικού φωνής, Νίνα Καλούτσα. Επίσης εργάστηκε ως συντονίστρια γέλιου σε εταιρίες και φεστιβάλ όπως: Focus Bari, FIABC International Real Estate Federation, Φεστιβάλ Eύ ζήν κ.α.

Κατά την περίοδο 2014 - 2016 ίδρυσε το πρώτο club γέλιου στη Γλυφάδα και ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα στο Δήμο Γλυφάδας ως «Δασκάλα χορού Latin» & «Συντονίστρια Γέλιου» με ομάδες ενηλίκων. Εργάστηκε ως εθελόντρια σε πολιτιστικούς χώρους όπως (gallery, μουσεία και φεστιβάλ τέχνης) Art – Athina 2015, Ίδρυμα Θεοχαράκη, AICA Hellas, GK ART GALLERY.